2

I tried it with a few T-Mobile SIM cards, all of then work fine on other Lumia devices (same location, same SIM, different device).

Tried resetting the phone and flashing it back to 8.0, still won't connect.

Is there anything else I can do other than sending it to Nokia?

3
  • At the top of the screen, does it show no signal, or a SIM error?
    – Rowland Shaw
    Aug 12, 2014 at 7:56
  • It was no signal with several SIM cards. Ended up sending it to Nokia for repair
    – EShy
    Aug 23, 2014 at 5:11
  • 1
    The method "cycle airplane mode" should do the trick to make this work.
    – vembutech
    May 20, 2015 at 10:27

1 Answer 1

2

Several reasons what is wrong:

  • The device is locked to be used only for specific SIM
  • The device is set up to manually search and register to another network (other than T-Mobile)

Settings - Network + SIM - Setting of SIM - Search automatically for network

  • The SIM is somewhat wrong (blocked, or inserted wrong way)
2
  • As I mentioned in the question, this is a Lumia 925 (a T-Mobile device) and I've tried it with several SIM cards. I had to send it to Nokia for repair (free shipping and one week total time, so not so bad)
    – EShy
    Aug 23, 2014 at 5:13
  • There are multiple variants of Lumia 925. Only one of the variants is intended for use with T-Mobile US. My sister's 925 is from Europe, and only works on TMo because it is unlocked; even then, it doesn't get LTE.
    – CBHacking
    Sep 18, 2015 at 8:12

Your Answer

By clicking “Post Your Answer”, you agree to our terms of service, privacy policy and cookie policy

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.